Både vi og brukerne kan derved møte godt forberedt til samtaler disse dagene. Timeavtale kan du få ved å benytte nav.no eller ved å ringe til Nav. De andre dagene (mandag, onsdag og fredag) er vi åpne for drop-in for alle mellom kl 10-14.
De fleste av våre brukere er vant til å bruke løsninger på internett, og ved å bruke Navs gode selvbetjeningsløsninger på www.nav.no hjelper du både deg selv og andre. Tjenestene er tilgjengelige døgnet rundt, du sparer tid og arbeid, og Nav-kontoret og telefontjenesten får frigitt tid til å hjelpe de som trenger det mest. Du kan finne informasjon om deg og din sak i fred og ro hjemmefra, du slipper å stå i kø, og du trenger ikke å vente på at noen skal ringe deg opp. Du kan faktisk ha ditt eget Nav-kontor på mobilen, 24 timer i døgnet.
På nettsidene våre kan du finne ut når pengene fra Nav er på vei, hvor mye som blir utbetalt brutto og netto og sjekke utbetalingsdatoer. Du kan sende elektronisk søknad på store områder som berører mange, slik som dagpenger og foreldrepenger - da får du god og kvalitetssikret informasjon og veiledning underveis i søknadsprosessen. Søknaden kommer fort fram til de som skal behandle den, og du får en kvittering på at søknaden er mottatt. Du unngår også usikkerheten ved tradisjonell postgang.
Og mulighetene er flere - du kan registrere deg som arbeidssøker, sende meldekort, beregne pensjonen din eller søke på ledige stillinger med tilgang til en av de aller største stillingsbasene i landet.
Vi er også tilgjengelig på facebook hvor du kan finne nyttig informasjon og svar på det du lurer på. Nav Foreldrepenger svarer på spørsmål om fødsel, adopsjon, pleiepenger, kontantstøtte og barnetrygd. Nav Jobblyst er en egen side for unge som trenger råd og veiledning om det å søke jobb eller gå på skole. På noen områder kan du også chatte direkte med nav.
Nye digitale løsninger gir brukerne hjelp og større trygghet. Vi får færre spørsmål om utfylling, og søknadene kommer inn mer komplette. Dette vil til sammen gjør at Nav-kontorene kan bruke mer tid til dem som trenger vår bistand mest.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.