Vi som jobber i NAV-kontorene på Øvre Romerike jobber daglig med å få flere ut i jobb. Blant tiltakene våre kan vi nevne:
Vi har nettopp opprettet et felles markedsteam, NAV Jobbservice Øvre Romerike, for hele regionen.
Øvre Romerike har et stort og viktig arbeidsmarked som er i sterk utvikling, og NAV skal være en synlig aktør og samarbeidspartner i området. Vi ønsker å finne gode løsninger for å ivareta bedriftenes behov for arbeidskraft, og få mer tyngde i formidlingen av arbeidssøkere til bedriftene i regionen. Samarbeidet vil derfor være til nytte for både arbeidsgivere og arbeidssøkere.
Vi har i år allerede gjennomført fire rekrutteringstreff i regionen. Arbeidsgivere som deltok har gitt tilbakemelding om at de til sammen vil ansette mellom 70-80 medarbeidere.
Flere av kontorene på Øvre Romerike har siden 2012 vært med i forsøket med å ha veiledere i videregående skole. Dette for å hindre frafall fra videregående, og sikre at de som har noen fag igjen, raskt kan gå tilbake til skolen for å få fullført.
«Jobb og skole hånd i hånd» er et tiltak for bosatte flyktninger i introduksjonsprogrammet som skal gi en større arbeidsretting under programmet. For dem som har deltatt i dette er det ca. 70 prosent overgang til jobb eller skole/utdanning.
Dette er bare noen av aktivitetene vi gjennomfører. Da NAV ble opprettet, var et av hovedmålene til organisasjonen: Flere i arbeid og aktivitet, færre på stønad. Ti år senere, skal vi i NAV på Øvre Romerike fortsatt jobbe hver dag for å få flere ut i arbeid.
Gry Hosøy
NAV-leder Ullensaker
LEDER: Glede over jobb

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.