Artisten og låtskriveren fra Vinje kommer til Jessheim tirsdag 6. mars.

– Hva forbinder du med Ullensaker?

– Er det ikke der verdens beste trekkspiller kommer fra, da? Selveste Stian Carstensen?

– Han er fra nabokommunen Eidsvoll.

– Oi, da tok jeg visst feil. Men det er i alle fall en kul og fin plass ikke langt fra Gardermoen jeg har besøkt mange ganger før med stor suksess. Både i kulturhuset og på arenaer ute. Jeg ser frem til å komme tilbake, sier Odd Nordstoga.

Ute med Dobbeltalbum

Allerede fredag lanseres hans nye studioalbum «Kløyvd» som han skal fremføre på sin norgesturné med fullt band.

– Dette kjem til å bli så moro. Dette kjem til å bli bra, sier Nordstoga på sin karakteristiske Vinje-dialekt.

Mange husker han best som mannen bak landeplagen om grisen som står og hyler fra 2004. Ni plateutgivelser senere var planen

å lage et lett og opptempo popalbum som folk kunne ha glede av. Resultatet ble i stedet et godt gammeldags dobbeltalbum, som har fått navnet «Kløyvd». Dette viser to sider av artisten og låtskriveren Odd Nordstoga.

– En transparent, som anga av natur og bjørkeved, og en litt tjukkere elektrisk. Mer som bildekk og våt betong, beskriver Nordstoga.

Gammelt og nytt

Han kan berolige fans med at det også blir gjensyn med en rekke tidligere hits og slagere fra tidligere utgivelser.

– På konserten på Jessheim får publikum høre mye fra den nye plata, i tillegg til alt det folk forventer å høre. Det lover jeg at vi delvis skal innfri, sier Nordstoga til EUB.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.