Flere har allerede kjøpt billett til førjulskonserten med Hanne Krogh og co. i Ullensaker kirke torsdag kveld.

– Målet og drømmen er naturligvis fullt hus. Dette er et perfekt sted å starte julefeiringen, sier Stig Dreierstad, én av tenorene i Nannestad Kammerkor.

Han og kammerkoret leverte nylig en varm og svært vellykket konsert sammen med Trond Granlund. Siden det har de ligget i hardtrening for å finpusse repertoaret til konserten «Hannes julestjerner».

– Hanne Krogh har et vidt spenn i repertoaret. Fra klassikeren Sonjas Sang til Julestjernen til O helga natt, Glade jul og Deilig er jorden. Her er det bare å glede seg, sier Dreierstad.

Flere store stjerner

Hanne Krogh stiller så visst ikke alene under konserten. I tillegg til kammerkoret, henter hun Tata Vega, en soul- og gospelsanger fra Amerika. Hun har sunget med blant andre Michael Jackson, Andrea Crouch, Whitney Houston, Stevie Wonder og de siste fem årene Elton John.

I tillegg kommer Thomas Ruud. Han har tidligere blitt beskrevet som den nye Jussi Björling av den svenske storavisen Expressen.

– Hanne har startet sin førjulsturné, og har allerede rukket å trekke et par fulle hus så langt. Konserten har også fått svært gode kritikker. Derfor håper vi på kjempegod stemning i Ullensaker kirke torsdag kveld, sier Dreierstad.

Nannestad Kammerkor teller 19 medlemmer totalt, tolv damer og sju herrer.

– For oss er det naturligvis en stor opplevelse å holde konsert med slike artiststjerner. Det er utrolig lærerikt og morsomt, sier Dreierstad.

Nannestad Kammerkor har en hektisk og morsom førjulstid.

Tradisjonell julekonsert

Trond Granlund i september, og Hanne Krogh i november. I desember har de planlagt sin tradisjonelle julekonsert. 17. desember blir det både sang og musikk, når Nannestad janitsjarkorps og kammerkoret har felles julekonsert i Holter kirke.

– Vi har holdt et høyt aktivitetsnivå de siste ukene, men det er jo dette som er gøy. Vi liker at det skjer mye, og fant ut at vi selvsagt ikke kunne avlyse julekonserten. Derfor var vi på jakt etter en samarbeidspartner, og den fant vi i janitsjarkorpset, sier Stig Dreierstad. Men først er det altså duket for konsert med julegaranti i Ullensaker kirke.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.