Etter snaue tre kvarters forsinkelse kunne jubelen endelig bryte løs da gutta, sammen med dansere og band, entret scenen på Skjoldnestangen der rundt fire tusen elleville publikummere tok dem imot med et jubelbrøl.
Se flere bilder i bildegalleriet

SPENNING I LUFTA

- Jaaaaaa! Endelig! hylte fansen helt foran ved scenekanten. De aller ivrigste hadde ventet i mange timer på å se idolene sine opptre live, og forsinkelsen tæret på tålmodigheten samtidig som spenningen bygde seg opp, og nervene var på høykant da gutta endelig var på plass.
- Vi beklager virkelig. Det var en ulykke på E6, og vi måtte stå i kø. Håper dere syntes vi er verdt å vente på, flørtet Marcus og Martinus med fansen, og all utålmodighet og skuffelse over forsinkelsen var glemt i en fei.
Noen av dem som hadde møtt opp allerede tidlig på ettermiddagen for å sikre seg plass nærmest mulig scenen var Linnea Martinsen (12), Thea Andorsen (12) og Sara Romsås Avolio (12) som hadde tatt turen fra Jessheim.
LES OGSÅ: Sunddagene hadde noe for alle

EVENTYRLIG SUKSESS

- Vi elsker Marcus og Martinus. Vi digger alle sangene men kanskje mest Girls. De er bare så utrolig bra til alt. Både til å synge og danse, mener de, noe de åpenbart ikke alene om.
Duoen fra Trofors i Nordland, har siden de vant MGP-junior i 2012, bygget seg opp en fanskare som enhver artist bare kan drømme om. De to 14 år gamle tvillingene, med etternavn Gunnarsen, har et fullbooket turnéprogram gjennom hele sommeren, og har allerede solgt ut to konserter i Oslo Spektrum til høsten.
LES OGSÅ: Lokale helter åpnet Sunddagene

KVELDEN ER FORTSATT UNG

Så da var det nok verdt å vente for fansen på Skjoldnestangen denne sommerkvelden, som ble en flott avslutning for den yngre garde på Sunddagene 2016. For de litt eldre er det fortsatt mer på programmet når One night Only & Return står for voksenunderholdningen på Bankplassen utover kvelden.
Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.