På lørdag kunne man nyte en helaften med Trond Granlund på Kulturbanken Kreti og Pleti, og det var det mange som gjorde.

Christian Taalesen i kulturbanken forteller at tanken er at dette skal være et sted hvor man kan oppleve kultur, uten at det må være så stivt.

-SKAPE NOE VI MANGLER

- Jeg vil skape noe vi mangler her på Jessheim. Et sted hvor man kan slappe av og kose seg, samtidig som man får et kulturelt innslag.

- Vi prøver å ha ulike arrangementer her, som kan fenge de fleste, sier Taalesen, og forteller at han er veldig fornøyd med at han fikk booket Trond Granlund og hans band.

- Så i dag er publikum et voksent publikum. Det er fullt hus, og det virker som om folk koser seg, og da er jeg fornøyd, sier han.

FINT TILSKUDD

Ragnar Kjelstrup, Eva Kjelstrup, Eiril Bogstad, Walter Oord og Barry Matheson var noen av dem som besøkte Kulturbanken for å få med seg Granlund.

- Dette er et fint tilskudd til byen vår, og det er fint det er sted hvor vi litt mer voksne kan treffes, sier Eva.

- Her møter vi folk vi ikke ser ellers, og det er veldig hyggelig. Jeg håper folk vil fortsette å benytte seg av denne fine plassen, sier Eiril.

LES OGSÅ: Kulturbanken Kreti og Pleti inviterer til jamming

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.