Kulturbanken Kreti og Pleti begynner virkelig å få fotfeste i Jessheim by. Nok en gang arrangerte de en vellykket og intim konsert.

IKKE LA DEG LURE

Arrangementet ble godt markedsført på blant annet Facebook. I teksten sto det følgende; «Ikke la deg lure av alder. Her snakker vi menn med vitalitet, energi, humoristisk formidlingsevne og en musikkappetitt som strekker seg over et hav av mange stilarter».

Og mannfolka leverte til de grader. Konserten varte over to sett, og publikum fikk en totimers musikkopplevelse i et intimt og folkelig lokale.

Bandet består av syv rutinerte musikere fra Jessheim og omegn som har spilt sammen i en årrekke.

LOKALE MUSIKERE

Gudmund Bratlien på trommer, Petter Barg på bass, Kjetil Lilleås på piano, Vegar Storsve på gitar, Roger Rønning på saksofon, Christian Prydz på trompet og Halvor Voldstad på trombone.

Sammen skapte de en energisk musikkopplevelse i form av jazztoner med inspirasjon fra både norske og utenlandske musikere.

FANTASTISK

Vegar Storsve forteller at lørdagen ble helt fantastisk og at han var overrasket over oppmøtet.

- Det var utrolig god stemning, og det er morsomt at så mange dukker opp en lørdags ettermiddag, sier han og forteller hvor viktig det er å benytte seg Kreti og Pleti.

- Kulturbanken er viktig å ta vare på. Her er det lavterskel, og en fin arena for nye artister.

LES OGSÅ: En nydelig forestilling fra start til slutt

EN FRITIDSAKTIVITET

Storsve forteller at de spiller mest som hobby.

- Vi har vel kanskje tre til fire spillejobber i året. Så da møtes vi kanskje et par uker i forkant av spillejobben, for å øve litt. Det passer helt genialt som en fritidsaktivitet når man er i full jobb ved siden av, sier han. - I tillegg hadde vi en spillejobb før i dag. For Kjetil. I dag er det hans dag, legger Storsve til.

KJETIL SIN DAG

For The Husbands startet lørdagen med en opptreden på Galleri Jessheim, før opptreden på Kreti Og Pleti. Der spilte de på Kjetil Lilleås, pianisten i bandet, sin utstillingsåpning. Lilleås jobber på til daglig Romerike Folkehøgskole, men forteller at han den siste tiden har tatt seg litt fri.

- Det å male tar tid, og er noe jeg virkelig liker å drive med. Dette er tredje gang jeg stiller ut, og det er like spennende og morsomt hver gang,

BRA OPPMØTE

Lilleås sin utstilling skal stå i Galleri Jessheim i to uker og utstillingen startet med et brak,

- Det var utrolig bra oppmøte på åpningen, og det er jeg glad for, sier Lilleås.

Han forteller at på utstillingen, så stiller han ut rundt 100 store og små malerier.

- Allerede under åpningen i dag har over halvparten av bildene blitt solgt. Det er moro, sier han.

LES OGSÅ: Poesikveld i gårdsbakeriet - smil med intimpoesi

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.