Under ett år etter at brødrene Pettersen for første gang stelte i stand til marked i klubbhuset på Bøn stadion, var det igjen klart for markedsdag. Det så langt femte i rekken.

BRA OPPSLUTNING

Fjorårets marked var og ble en suksess, og da EUB var innom på søndag, så ikke søndagens markedet ut til å bli noe mindre vellykket.

- Det var kø utenfor her da vi åpna dørene klokka elleve. Det er veldig moro at det er så mye folk som kommer, smiler Cato Pettersen.

- Det viser seg at det virkelig er marked for marked, legger bror Vidar til.

For uten de to brødrene, som selv solgte både plater og diverse ting fra opprydning i garasjen, var det 25 selgere påmeldt.

- Selgerne står nesten i kø for å få være med. Denne gangen måtte vi faktisk avvise noen på grunn av plassmangel, forteller Vidar Pettersen.

VARIERT UTVALG

Og det var mye spennende å se under søndagens marked. Alt fra klær, til interiør, spill, vinylplater, bøker, sko, bamser, kjøkkenting og filmer - i en salig blanding av både nytt og gammelt.

Flere av selgerne hadde også med seg hjemmelagde produkter, som strikkede sokker og votter, interiør, scrappede kort og malte dørskilt.

SOLGTE LUER MED REFLEKS

Blant selgerne med hjemmeproduserte produkter, var Mevlida Moen og datteren Linnea fra Eidsvoll.

- Jeg har allerede fått solgt litt, og fått en del bestillinger, forteller Moen, en knapp time etter at markedet startet.

Moen står bak Sogn design, og under markedsdagen solgte hun alt fra hjemmesydde kjoler, til putetrekk, skilt, T-skjorter og luer.

Og det var kanskje sistnevnte som fikk mest oppmerksomhet. Luene fra Sogn design hadde nemlig refleks.

- Jeg har selv ungdom i huset, og vet at de ikke alltid tar på seg refleks, selv om det er viktig. Derfor er det kjekt å kunne ha det på lua, påpeker Moen.

PÅ JAKT ETTER KLÆR OG BRUKSTING

Hvor mange som var innom klubbhuset på Bøn denne formiddagen, er ikke godt å si. Men det var i alle fall til tider svært folksomt.

Trine Johansen fra Nordkisa hadde tatt turen til markedet sammen med mann og barn.

- Vi er glade i både loppemarked og gjenbruk, så det var flott å kunne komme hit i dag, smiler Johansen, og legge til at de i hovedsak er på jakt etter klær og andre bruksting.

- Ja, også er mannen interessert i vinylplater, forteller hun til.

De to barna hadde allerede rukket å finne seg en liten ting hver. Pernille (6) kunne stolt vise fram en bunke med byttekort, mens lillebror Johannes (2) var meget fornøyd med en grønn, liten lekebil.

MULIG JULEMARKED

Med nok et tilsynelatende vellykket marked, kunne begge brødrene Pettersen si seg godt fornøyd med dagen.

- Man skal ikke se bort ifra at det blir flere markeder. Vi håper blant annet å få til julemarked i begynnelsen av desember, avslutter Cato Pettersen.

LES OGSÅ: Litteraturfestivalen i Nannestad. - Hele uka har vært en stor fest

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.