Showet hadde de kalt Crèmetopper.

– Dette var helt fantastisk. Det ble tre fulle hus. Showet ble knallbra, det beste vi har gjort, sier Ellinor Edlersdotter, dirigent for Crème Fraîche.

Fredag og lørdag serverte koret treretters middag i tillegg til å levere et forrykende show med godbiter fra korets 15-årige liv.

– Søndag serverte vi kaffe og kaker. Det var 100 billetter som var solgt på forhånd til søndagsshowet, men det kom allikevel 200 personer. Det er veldig artig, sier Edlersdotter.

Hun forteller at de jobbet ekstra mye med det tekniske foran dette showet.

– Det er vanskelig å få god lyd i storsalen, men dette ble helt fantastisk, sier dirigenten.

BREDT SPEKTER

Hun mener showet var noen for enhver smak.

– Showet hadde ikke typisk korpreg. Vi viste blant annet sketsjer, og så sto både klassisk, Abba, kirkelige sanger, Michael Jackson og Queen på repertoaret. Det ble der for et bredt spekter, med både noe gammelt og nytt, sier Edlersdotter.

Koret har i dag 34 medlemmer, fem av dem har vært med siden starten.

– Det har vært noen utskiftinger, men det er jo nødvendig med rekruttering, sier Edlersdotter.

TILBAKEMELDINGER

Her er noen kommentarer lagt inn på Crème Fraîches fanklubbside:

– Fy for et forrykende show i går. Tar av meg hatten jeg ikke har. Dere er heeeelt rå.

– Alt fra gåsehud konstant på Deilig er jorden, pustebesvær og oversvømte øyne under den magiske Bohemian Rhapsody, latter til GT Sara og alt det andre dere leverte. Virkelig en følelse av å være på Walmanns.

– Jeg har ikke ord, men så god opptreden og enkeltprestasjoner går rett i hjerte mitt. Dere gjør noe med meg.

– Snakk om å få oppleve toppen av kransekaka. Tusen takk for en helt fantastisk kveld.

– Nydelig sang med flotte arrangement, stilig scenografi og lekre og lekne jenter som bød på seg selv.

– Fantastisk konsert jenter. Takk for opplevelsen. Sååå GØY!

LES OGSÅ: Gir ut musikk fortløpende

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.