Et drøyt halvår før Jessheimdagene sparkes i gang i august, er allerede to av landets mest folkekjære artister på plass i programmet.

KJLARE FOR DEN STORE SCENEN

CC Cowboys entrer storscenen fredag 17. august.

Sist de spilte på Jessheim Torg, i 2015, var konserten utsolgt.

Dagen etter entrer Åge og Sambandet samme sted.

– Vi er veldig stolte av å få Åge Aleksandersen til Jessheimdagene for første gang. Det blir folkefest og fullt hus når CC Cowboys og Åge kommer, sier daglig leder Bjørn Terje Bråthen i Artistguiden som nå er med på laget til Jessheimdagene.

– Har du flere artister på lista?

– Ja, men vi går ikke ut med dem ennå, annet enn at det kommer flere toppartister, påpeker han.

POPULÆR ARENA

Jessheimdagene har trukket skandinaviske toppartister i en årrekke.

– Jessheim er et populært sted å komme til, ikke minst grunnet det proffe opplegget rundt arrangementet. Stagedolls sendte meg en mail etter sin opptreden og sa at de aldri før hadde hatt det så hyggelig backstage. Og de har spilt noen steder, kan du si, påpeker Bråthen.

– Slikt er viktig for artistene?

– Ja. Når alt det tekniske og logistikken rundt konsertene går på skinner, føler de seg trygge. Her kommer de til dekket bord, og det er viktig for dem.

FORNØYDE ARTISTER

– Jessheim Torg kan ta inn 2700 publikummere. Er det nok for de største artistene vi nå snakker om?

– Helt klart. Det mangler ikke på steder som vil ha disse artistene. Når de er på veien om sommeren spiller de i alt fra stadioner til små kulturhus. Så lenge arenaen er god, og det er vår på Jessheim med det stigende amfiet bakover, så er de fornøyd. Jeg har aldri fått tilbakemeldinger på at torget ikke er stort nok. Også publikum har det bra, for selv de som står bakerst ser scenen. Det vi jobber en del med i månedene før byfesten er å få litt variasjon blant artistene, sier Bråthen.

BESTE NOEN GANG

– Hvis du skal spå noe om Jessheimdagene 2018?

BYFESTEN: Jessheimdagene er solid etablert etter langvarig arbeid

– Jeg tror det kunstneriske blir det beste vi har hatt. Det er veldig moro å jobbe med en mann som Tore Kværner. Han bestiller ikke bare et arrangement og noen band, men er personlig involvert med gode ideer. I tillegg følger han med på musikkfronten og vet hva som rører seg der ute. Da ligger alt til rette for en stor folkefest, sier Bjørn Terje Bråthen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.