Premieren for revyen er 29. mai. Eidsvoll Amatørteater har flyttet inn i Panorama og øver for harde livet.

MENN ER LITT FEIGE

Bjørn Ivar Toftnes er regissør og manusforfatter for revyen. Han forteller at alt er 100 prosent på gang, og at han gleder seg til premieren.

- Det er 13 skuespillere, hvor fem av disse er debutanter. Dessverre er det litt lite menn med. Menn er litt feige, sier Toftnes.

Det er andre året amatørteateret setter opp en sommerrevy.

SE VIDEO: Forberedelsene til Den store barnedåpen

ØVD LENGE

Gruppa har siden februar jobbet med revyen. De brukte en periode på å skrive revyen, og siden mai har de øvet på sketsjene.

- Jeg føler vi er bedre forberedt i år, Jeg tror årets revy blir veldig god, sier Toftnes.

LATTERGARANTI

- Vi er veldig lokale. Vi har sketsjer hvor vi tuller litt med helsetunet, ulvedebatten og lokale politikere. Vi kan love at folk vil le, sier regissøren og oppfordrer alle til å ta turen.

Det er en revy til ettertanke, en revy med mange rare fakta, og ikke minst en revy med lattergaranti.

LES OGSÅ: Vanligvis forbeholdt profesjonelle

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.