Med over 50 deltakere, og omtrent like mange ledsagere og foresatte, var det folksomt rundt og inne i Hurdal Skole- og Kultursenter. For 3. året på rad stilte Hurdal kommune anlegget til disposisjon for Lions. Helt gratis.

– Våre mange frivillige og vi i Lions gleder oss hvert år til Lionslekene i Hurdal, og de fleste av de 25–30 funksjonærene stiller opp år etter år, forteller Jan Olaf Rud, ansvarlig for årets arrangement.

Ullensaker og Nes stilte med 20 deltakere hver, mens Eidsvoll og Nannestad stilte med syv hver, og én deltaker var fra Gjerdrum.

– Tilbakemeldingen vi hvert år får fra foresatte, er at det er så få tilbud for denne målgruppen, så de takker Lions for dette flotte arrangementet, forteller Rud.

Lions håper på enda flere deltakere i årene som kommer.

– I løpet av det kommende året vil vi ta kontakt med kommunene slik at Lionslekene kan få enda flere deltakere i framtiden, avslutter en engasjert Lions-leder.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.