Grease er en av verdens mest kjente musikalfilmer, og ble med John Travolta og Olivia Newton-John en enorm global hit på kinolerreter for 40 år siden.

LOKALE UNGDOMMER

I helgen setter Ullensaker kulturskole opp forestillingen i kulturhuset, med premiere lørdag. I musikalen spiller, danser og synger over 40 elever til musikk av kulturskolens eget elevband.

– Gled dere til velkjente musikalsanger og skikkelig rock`n roll når Sandy, Danny og de andre entrer scenen, sier kulturhusleder Johan Jørgen Støa.

Musikalen foregår på Rydell High School i en by i USA i 1959, der man følger en gruppe elever i sitt siste skoleår. Danny Zuko og Sandy Olsson møtes den sommeren, men etter sommerferien skal Sandy reise til Australia. Akkurat det skaper trøbbel i en begynnende romanse mellom skolens rocker og den søteste skoleflinke jenta.

HARDTRENING

Gjengen fra kulturskolen har ligget i hardtrening lenge for å finpusse dansetrinn, sangstrofer og replikker før teppefall for forestillingen i Kong Rakne. Den populære musikalen ser aldri ut til å gå av moten, og blant elevene er Grease like populær som for tidligere generasjoner musikalfans.

– Det er absolutt en av våre favorittmusikaler. Den har alt. Dans, humor og historien er morsom, sa Viktor Høgseth Hagen og Daniel Andre Nordskag til EUB da vi besøkte dem under prøvene for over en måned siden.

LES OGSÅ: Suksess-teamet setter opp nok en norgespremiere

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.