BOA-butikken flyttet denne uka fra prestegårdstunet til Borgen i Badet kulturtun.

Badet opplærings- og aktivitetssenter (BOA) har vel 30 deltakere med bistandsbehov som jobber både på prestegårdstunet og ved Badet kulturtun. Håndverksproduktene som lages på senteret, blir solgt i BOA-butikken.

- Vi lager blant annet strikkede og vevde produkter, driver med toving og keramikk, lager kort og opptenningsrør av avispapir og selger ved, forteller Handberg.

Butikken har holdt til ved prestegården i tolv år.

- Dit har det vært litt vanskelig å finne fram. Nå kommer vi nærmere Badet og det blir lettere å drive butikken, så nå håper vi på flere kunder bare vi får skiltet bedre, sier Handberg.

BOA-butikken har de siste sju årene hatt eget juleutsalg i Sundet. Det har gitt bra omsetning, men nå er det slutt.

- Også julehandelen vil foregå i den nye butikken i Badet, opplyser arbeidsterapeut Kristin Trandum.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.