Det var ikke noe å utsette på stemninga da Crème Fraîche inviterte til showkonsert i kommunehuset.

Publikum kjente sin besøkelsestid, og forestillingen fredag var utsolgt. Det samme er kveldens forestilling.

- Publikum er det viktigste. Det er de som gir oss så mye energi, forklarer Elisabeth Solli Bandlien.

Showet er basert på hennes idé, men hun påpeker at det finnes mange kreative folk i koret.

MYE JOBB

Koret har jobba med showet siden januar, og ifølge Bandlien har det gått med mange timer.

- Det har blitt mange timer øving, og den siste uka har vært intens. Det har vært veldig morsomt, og det å jobbe med showet er noe som samler oss. Alle i koret bidrar med det de er gode på, forklarer hun.

STORE FORVENTNINGER

- Vi har sett dem før, og har store forventninger. De er veldig flinke, og er godt kjent i området, sier Birgit Sondt.

Hun tilbrakte kvelden med Olgunn Melvær, og Kari Bakken.

- Det at showet utelukkende består av jazzmusikk er noe nytt og veldig spennende, forklarer Melvær.

- Vi vet at dette blir vellykka, slår Bakken fast.

LES OGSÅ: Crème Fraîche til topps i NM

FØRSTE GANG

Showkonserten Crème Fraîche goes to Birdland var på ingen måte korets første, men for flere av de nyere medlemmene var dette en helt ny opplevelse.

- Det har vært kjempemorsomt, og jeg tror folk koser seg. Dette er første gang jeg er med på showkonsert, og så langt er det bare positive tilbakemeldinger fra publikum, sier Gry Ingvaldsen.

Ingvaldsen forteller at det swinger av det som framføres, og legger til at hun tror den varierte musikken treffer publikum godt.

Hun er godt fornøyd med kveldens show, selv om det byr på enkelte utfordringer.

- Det er litt utfordrende å danse og synge samtidig, slår hun fast.

IMPONERT

Det var tydelig at koret som består av 26 damer og en dirigent falt i smak hos publikum som både lo og applauderte høylytt.

- Dette er veldig bra. Det er godt driv, og beina følger med. Jeg er veldig imponert over de kara som er her i kveld. Koret har gjort en flott jobb med kostymer og sminke, sier Erik Hansson.

Han var imidlertid ikke den eneste som lot seg imponere over opptredenen.

BRA KONSEPT

Hege Falldalen, Unni Norsted og Aina Branden var også godt fornøyd med kvelden.

- Dette er veldig bra. Det er et kjempefint konsept med baren, og det var morsomt å se hvordan de flettet den viktige informasjonen inn i forestillinga. Det låter veldig godt, og det er tydelig at gleden til de som står på scenen kommer fram.

- Orkesteret var helt nydelig, og det var veldig bra musikk, sier damene.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.