Damen fikk 8 kg. tobakk i stedet for et par sko. Og har ikke latt høre fra seg. En feilekspedisjon på Stange stasjon. På Stange stasjon forekom forleden dag en episode av de sjeldne, som har satt de stedlige tobakksforbrukere, jernbanens funksjonærer samt lovens håndhevere nærsagt grå hår i hodet. En dame som var kommet med toget fra Eidsvoll satte en pakke inn i jernbanens oppbevaringsrom et øyeblikk. Hun kom tilbake for å hente den og fikk en pakke som hun vandret ut med. Stor bel forskrekkelsen på jernbanen da man litt etter oppdaget at damen hadde fått en pakke med 8 kg. tobakk, en pakke som var tiltenkt en forretningsmann på stedet, mens hennes egen viste seg å inneholde et par sko. Damen, som selvfølgelig har oppdaget feiltakelsen, har ikke latt høre fra seg , og politiet er nå på jakt etter henne.

(Tirsdag 16. mars 1943)

Dal Auto feirer 30-årsjubileum

Dal Auto i Eidsvoll har hatt mange faser, men er det eldste bilfirmaet som har overlevd sør i bygda.

Familien Kristoffersen har stått på døgnet rundt i 30 år for kunder og publikum.

– Omsetningen stiger for hver måned, men vi er i en tøff bransje på alle plan, sier Bjørn Kristoffersen.

(Lørdag 27. februar 1993)

OL-HUS FOR MILLIONER

Kjempekontrakt for Hurdal Treindustri: Hurdal Treindustri AS sikret seg sin tredje OL-kontrakt på tampen av fjoråret. I år skal bedriften levere 118 ferdighus til Lillehammer. I fjor leverte den 51 hus. Kontraktene er til sammen verdt hele 150 millioner kroner.

Det startet på vårparten i fjor. Da danket Hurdal Treindustri AS ut alle sine konkurrenter i kampen om leveranse av 51 ferdighus til medialandsbyen i OL-byen Lillehammer. Selv Moelven måtte bite i gresset for Hurdal-bedriften.

(Mandag 1. mars 1993)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.