- Dette var første konkurranse for sesongen, og det er alltid spennende og se hvordan man ligger an mot andre utøvere. Jentene hadde to intense dager og samtidig har de kost seg masse, sier leder Gry Kind Refsum.

Flere topplasseringer

Hun forteller om flere gode resultater.

- Øydis Kind Refsum tok tre individuelle førsteplasser, førsteplass i duett med partner Julie A. Kvervavik og to førsteplasser med tropp. Henriette Brandsnes Bekken som er førsteårs junior fikk med seg tre førsteplasser, førsteplass i duett med partner Emma V. Tolderlund, én andreplass samt to førsteplasser med tropp. Iselin Skotvedt Kallevig fikk med seg to førsteplasser som førsteårs preeteen, sier hun.

Det er alltid spennende å delta i konkurranse, og spesielt første konkurranse for å se hvordan man ligger an før resten av sesongen.

- Troppen som skal til VM til påske fikk en flott gjennomkjøring og tok med seg to førsteplasser hjem. Vi har mye og glede oss til fremover og det bidrar disse jentene til. Jeg er utrolig stolt over utøvere og instruktørene, sier Refsum.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.