1: Hvordan lyder det første budet i Bibelen?

2: I hvilket land ligger Balatonsjøen?

3: Hvilken by ble av romerne kalt Lutetia?

4: Hvilken komposisjonsteknikk er østerrikeren Arnold Schönberg kjent for?

5: Hva er navnet på prisen Jan Gunnar Røise ble tildelt av Radioteateret i 2015?

6: Hva er de to offisielle språkene i Pakistan?

7: Hvilken bokstav ligger mellom F og H på et tastatur?

Svar

1: «Du skal ikke ha andre guder enn meg».

2: Ungarn

3: Paris.

4: Tolvtoneteknikken.

5: Blå fugl.

6: Engelsk og urdu.

7: G

BILDEQUIZ: Bunader og kulturhistoriske skatter

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.