Lørdag for en uke siden møttes 50 UKM-deltakere til Råholt ungdomsskole for å vise hva de driver med på fritida av dans, sang og andre kunstneriske sysler. 

– Det var en opplevelse med stor spennvidde, kreativitet og variasjon, som ble møtt med stor og god stemning blant publikum, forteller leder av Eidsvoll kulturskole, Astrid Holum.

TIL FYLKESFINALEN

Juryen, sammensatt av voksne og representanter for ungdommen, hadde ingen lett oppgave da de skulle plukke ut de som skulle sendes videre til fylkesmøtet i Lørenskog. Men det ble Eskil Fossum og Elias Roknehaug med sine kunstprosjekter, Eidsvoll tamburkorps, dansegruppa EBAS, Angelica Hovik med sin sang, Isabelle og Sophie Hauge med sin vokal og Dance BFF som reiser til Lørenskog.

Går det vegen der, havner de i landsmøtet i Trondheim til sommeren.

LES OGSÅ: Ung kultur møtes

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.