• Annonse 17.11.1967
  • Annonse 20.11.1942
  • Annonse 20.11.1917

FOR 25 ÅR SIDEN

Fattig kommune

Eidsvoll kommune er i økonomisk krise. For neste år foreslår rådmannen nedskjæringer for 8,2 millioner kroner. Bemanningen reduseres med 12 årsverk. (19.11.1992).

Sykehjemsplasser
I går troppet aksjonskomiteen for en bedre eldreomsorg i Ullensaker opp på ordfører Tron Erik Hovinds kontor. Med seg hadde  de 4.097 underskrifter for flere sykehjemsplasser.  (19.11.1992).

FOR 50 ÅR SIDEN

Ordførervalg

Øyvin Dokken er enstemmig gjenvalg som ordfører. Slik den politiske konstellasjonen er i Eidsvoll herredssstyre, blir det aldri noen spenning foran et ordførervalg. Arbeiderpartiet har 32 av 53 representanter. (15.11.1967).

Elevøkning

Prognosene viser at det i ungdomsskolene i Ullensaker vil være 33 klasser i skoleåret 68/69. Økningen medfører at det må tilsettes 5-6 nye lærere som må skaffes boliger. (20.11.1967).

FOR 75 ÅR SIDEN

Meldeplikt for jøder

Ministerpresidenten har 17. november d. å. undertegnet lov om meldeplikt for jøder. Fulljøder, halvjøder og kvartjøder som har bopel eller fast opphold her i landet, skal inne to uker melde seg til registerføreren i den kommunen hvor vedkommende bor. (20.11.1942).

Potetmjøl

I tiden 1/12 -15/1 blir det anledning til å få kjøpt potetmjøl igjen. Rasjonen blir 300 gram pr. person. (17.11.1942).

FOR 100 ÅR SIDEN

Ullensaker herredsstyre.

Møte 17.11.1917.
Pkt 7) Skr. fra O. J. Sundby jun. om erstating for skade forvoldt fra en stikrende over Gardermochausseen. Forslag om at erstatning er Ullensaker uvedkommende blev enst. vedtat.
Pkt 8) Andragende om kom. garanti for endel laan av smaabruk og boligbanken. Samtlige andr. blev enst. indvilget.
Pkt 10) Skr. fra herredskasserer om at endel av dem som sælger poløl endnu ikke har betalt nogen avgift. (20.11.1917).Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.