– Det er en stor ære å bli valgt og å bidra i denne flotte organisasjonen. Jeg takker årsmøtet for tilliten, sier den spente 24-åringen.

Hun håper hun kan bidra til å utvikle arrangementene i organisasjonen i tiden som kommer, og ser fram til oppgavene vervet innebærer.

– Det er fryktelig spennende. Jeg har lyst til å bidra mer til denne fantastiske organisasjonen, og et slikt verv gir meg mulighet til det, sier hun.

Hun er vokst opp på gård. Gjennom miljøet her kom hun i kontakt med Norges Bygdeungdomslag for åtte år siden. Siden har det gått slag i slag med ulike tillitsverv. Hun har både vært lokallagsleder og fylkesleder, samt vært med i forpleiningsnemnda under Landsstevnet for fire år siden.

Landsstevnet er NBU sitt største årlige arrangement og pågår nå i Østfold.

LES OGSÅ: Et steg i feil retning

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.