Sønnavind åpner ballet, altså Lene Viktoria Gulbrandsen og Trond Hultgren. Med seg har de Luis Landa-Schreitt og Even Schau Bratli. Det betyr americana av godt merke.

Så er det tid for veteranen Steinar Albrigtsen og kona Monika Nordli. Steinar gjorde C & W stuerent i Norge, og nå dykker de ned i katalogen hans.

FREDAG 11. august

Magnus Bechmann, som har gjort det skarpt på NRKs spillelister, er først ut.

Så spiller Jessheims store sønn, Diaz, se egen sak om ham.

Neste artist er Inspired by Her, som består av Ingrid Berg Mehus og Bjørnar Hopland. De vunnet Publikumsprisen i låtkonkurransen Bandwagon.

Kvelden ender med svenske Loreen som slo gjennom i MDG i 2012. Vinnerlåta Euphoria ble en verdenshit det året.

LØRDAG 12. august

Ballet starter med Splitter Pine – et hyllestband til norsk rock.

Fat Fred and The Possumhunters fyrer som vanlig løs fra første tone med høyenergisk hillbilly og rockabilly, der den ene fengende låta avløser den andre. Publikum får garantert spasmer i rockebeina.Raga Rockers er et norsk rockeikon. Michael Krohn & co. har levert fantastiske konserter i en årrekke og fansen slutter aldri å rope etter mer.

onsdag 16. august

Kazor åpner dagen. Han var med i delfinalen Bandwagon 2015 og varmet opp for Diaz i desember.

Rapperen Sneip spiller nok en gang i hjembyen, nå med en splitter ny skive i baklomma.

TORSDAG 17. AUGUST

KitFai fra Oslo kommer med melodiøs rock, og blander hardtslående uttrykk med store lydbilder og melankoli.

Violet Road kalles et av landets absolutt ypperste liveband. Nå er de tilbake i byen, for tredje gang.

FREDAG 18. AUGUST

Morudes starter kvelden. Brødrene Amund og Henrik Maarud fra Skogbygda i Nes er alltid en fryd å se og høre.

Ronny Aagren & his Blues Gumbo inviterer så til en solid blueskveld på torget.

Dagen skrus av med Hellbillies fra Hallingdal – altså Norges aller beste liveband i en årrekke.

LØRDAG 19. AUGUST

Traveli’n storband serverer klassikere fra blant annet Chicago og BS & T.

Katalysator er et tributeband som spiller låter fra hele Åge Aleksandersens karriere.

Slagerkameratene Slagerkameratene er et party- og eventband fra Jessheim. De har fokus på hardtslående pop med mye funky rytmer og riff.

The Show Must Go On avslutter kvelden. 420.000 nordmenn har sett Åge Sten Nilsens Queen-hyllest. Nå kommer de til Jessheim.

SØNDAG 20. AUGUST

Sandra Lyng avslutter Jessheimdagene. Hun kom på fjerdeplass i Idol i 2004, og er for tiden aktuell med singelen Ta me dit.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.