Espelund blir dermed førstemann ut i en rekke kulturelle innslag utover høsten. Han vil snakke om opplevelser fra et langt politikerliv. Espelund var ordfører i Ullensaker i 12 år.

Men det blir også sang og musikk i biblioteket.

– Allerede 14. september fortsetter vi med musikk og det blir sangstund med Elias Akselsen, foreller Kari Holst-Larsen, biblioteksjef i Nannestad.

Akselsen vandret store deler av 1960- og 1970-årene i Sverige. Her samarbeidet han også med blant andre trubadurene Cornelis Vreeswijk og Fred Åkerström.

Den 19. september blir det igjen boccia i biblioteket, og den siste fredagen i september vil Ole Rangnes holde et foredrag om pilegrimsvandring til Santiago.

LES OGSÅ: Duket for ny stor høstfest i Nannestad

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.