I dag starter Eidsvoll Janitsjarkorps (EJK) opp med første øvelse for sesongen. Korpset har hatt en god og lang sommerferie, noe som medlemmene hevder å være vel fortjent etter et hektisk år med nærmere 25 samlinger i form av spilleoppdrag og andre aktiviteter som blant annet øvelser i forbindelse med 1814-jubileet. Dette kom i tillegg til de vanlige øvelsene.

NM

Korpset valgte å tone ned sin NM-deltakelse i forrige sesong ved å kun delta i Lotto-divisjonen på grunn av det tette programmet, men vil i denne sesongen delta i vanlig konkurranse igjen.

Da korps som lar være å delta et år automatisk blir plassert i laveste divisjon, håper EJK å kvalifisere seg til en høyere divisjon. Kvalifisering skjer i slutten av oktober, kun dager etter korpsets høstkonsert.

Dirigentskifte

Espen Aslaksen har overtatt dirigentpinnen etter Jon Harald Bjørnson som dirigerte korpset i nærmere fire år. Aslaksen er dog ikke ukjent for korpsets medlemmer, da han vikarierte for Bjørnson under hans pappapermisjon fra februar.

- Vi er veldig fornøyd med å ha fått med oss Espen, forteller Roar Injer fra korpset.

- Han har en bred bakgrunn som passer oss godt, og han gjorde et veldig godt inntrykk den tiden han var her, så dette ser vi fram til.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.