- Igjen så spenner kulturuka bredt. Årets program favner alle innbyggerne våre, fra de aller yngste til de eldste, sier kultursjef Jon Henrik Solhei.

Kulturuka varer fra 10. til 19. mars og inneholder totalt 84 arrangementer og seks utstillinger. Den inneholder blant annet lesestund på bibliotekene, kultur-workshops i Gystadmarka barnehage, sjablong-graffiti på ungdomshusene, forestilling med Jessheim videregående, forestilling med kulturskolen og global bygdefest for alle kvinner på Kløfta velhus. Andre innslag er fotoutstillingen «Mitt Borgen» i Alfhallen, kulturdag i St. Gudmunds menighet, konserter og utstilling på Kreti & Pleti, kåseri om Jessheim på Frivilligsentralen, foredrag om utbyggingen i Nordkisa på Nore, Damenes aften på Herredshuset og allsang, hyggekveld og konserter på bo- og aktivitetssentrene.

Kulturkonsulent Kathrine Øynebråten oppfordrer alle til å få med seg den offisielle åpningen av uka, som også markerer starten på skulpturutstillingen «Capture the Blue» på Rådshusplassen. På åpningen blir det også utdeling av kommunens priser og stipend. Årets kulturuke er nummer 15 i rekken.

Amandus-nominerte elever: - Vi liker utfordringer

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.