Jessheim bys femårsjubileum ble markert med konserter og barnefestival i helgen. Som avslutningsnummer søndag, opptrådte hitmakeren Morgan Sulele med fire bandmedlemmer i ryggen. Til tross for regndråper, var sceneområdet på torget tettpakket av folk klare for musikk og fest.

Tekniske problemer dukket opp, men omsider entret listetopperen fra Bærum scenen. Showet åpnet med et brak. Det ble servert velkjente låter som Høyt over Oslo, etterfulgt av sjarmerende Jeg vil heller ha deg, som ble godt tatt imot av både små og store der de sto oppreist, jublende og beveget på dansefoten.

Den gode stemningen vedvarte gjennom hele opptredenen. Avslutningsvis ble det allsang på hitlåten Bare Min.

LES OGSÅ: Også for fem år siden ble Jessheim feiret

Suksess med konsert

Det var ingen tvil om at jubileumskonserten falt i god smak hos mange. EUB møtte på en vennegjeng fra Jessheim. Kine Sundt, Mia Tjerne, Tord Alfstad Lindstrøm og David Erenbrandt hadde storkost seg.

– Det var bra. Det var veldig fengende musikk, konstaterer Sundt.

– Heftig, mener Lindstrøm.

Alle hadde de lyttet mye til popartisten tidligere. Bare Min, var en soleklar favoritt.

Noen andre som hyllet konserten og Jessheim barnefestival er Lotte Pedersen. Gjennom elleve år på Jessheim har byen blitt kjær for den opprinnelige nordlendingen. Pedersen er med på det meste som foregår i byen.

– Alt ligger veldig sentralt til. Svært mye kulturtilbud og aktiviteter for barn og voksne. Det er mye man kan drive med – jeg danset akkurat på en danseforestilling i kulturhuset selv, meddeler hun.

Også mor Anne Lise Pedersen har tatt mang en tur fra Sandnessjøen til Jessheim.

– Jeg liker meg veldig godt her. Du får tak i alt og du er nær alt, og Oslo er heller ikke langt unna.

LES OGSÅ: - Snart den kuleste byen

– Viktig å markere byen

Ullensaker-ordfører Tom Staahle er klar på visjonen bak Jessheim som by.

– Det er en ung by, og vi har litt å gå på, og da gjelder det å markere det gjennom en jubileumsfeiring.

– Jeg er fornøyd med Jessheim, men vi skal bli enda bedre. Det handler om å gjøre bysentrumet mer levende slik at flere bruker byen både dag og kveld. Vi skal skape et godt miljø på Jessheim både for liten og for stor. Vi er stolte av Jessheim, sier Staahle.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.