Foreningen Norske sentre for dyrevelferd står bak festivalkonseptet Green Food Fest. Til helgen kommer de til Romsaasparken, for andre gang.

PLANTEBASERT

– Festivalen er et lavterskeltilbud for alle aldersgrupper. Den er gratis og består av et festivalprogram fra scenen og stands, sier Elin Gundersen i en pressemelding.

Hun forteller at intensjonen er å informere, inspirere og spre kunnskap og entusiasme om hvordan vi kan få en bedre verden, en bedre helse og bedre dyrevelferd via de matvalgene vi alle tar i det daglige.

– Dette skal skje gjennom en komplett sanseopplevelse og fri tilgang på kunnskap om helse, miljø og dyrevelferd, sier hun.

MANGE AKTIVITETER

Publikum kan delta gratis på alle foredrag, workshops, yoga, konkurranser, kokkekurs, og aktiviteter for barn. – Vi kårer også vegansk burgermester 2018, sier Elin Gundersen som understreker at festivalen passer for alle og at det er lett å komme seg dit. Lørdag er det dessuten lesestund for barn i Jessheim bibliotek, som passer for barn fra 3 til og med 6 år. Andre kan oppleve altersmykket i Jessheim kirke når Eimund Sand tar med besøkende på en reise gjennom kunsthistorien og naturhistorien, og gir en nøkkel til å oppleve altersmykket på en ny måte.

Søndag er det friluftsgudstjeneste ved Sandtjernhytta på Mogreina.

– Bli med på gudstjeneste i det fri i en av bygdas naturskjønne perler. Etter gudstjenesten blir det dekket til et fellesskap over kaffekopper og kakebord, med gode muligheter for en prat. Blir det regn, trekker vi inn i hytta og har gudstjenesten der, melder Mogreina menighet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.