Springsteen kom til Gardermoen i forbindelse med en konsert han skal holde her i landet.

«En kjapp Springsteen forsvant før noen hadde fått summet seg. Klokka 16.00 landet 727-en med Bruce på Gardermoen.

Springsteen hadde gitt beskjed om at ingen pressefolk skulle få ta imot han i Norge. Derfor var det kun EB/UB (nå EUB) og Dagbladet av den trykte pressen som var til stede under mottakelsen av rockebossen fra USA.

– Jeg kan ikke jage dere når dere ført er her, sa en politimann før Bruce landet.

– Men ta det pent, han snur i døra hvis han synes dere er for frekke.

Det hele fikk da også meget kjapt for seg, ikke før hadde sjefen kommet ut av flyet før han hoppet inn i en amerikansk van og suste av gårde mot hotellrommet han skal bruke de dagene han er her.

Det har vært en begivenhetsrik helg på Gardermoen lufthavn. Lørdag landet Chiles president, Patricio Aylwin Azocar, søndag landet det engelske fotball-landslaget og i går landet sjefen sjøl, Bruce Springsteen, på norsk jord.»

MER FRA ARKIVET:

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.