– Hvordan har det vært å jobbe med stykket?

– Det har vært utrolig spennende, veldig gøy, men også litt slitsomt. Vi er en utrolig fin gjeng som har det veldig gøy sammen.

– Har du alltid visst at det er teater du vil holde på med?

– Jeg har alltid likt å stå på scenen, og har dansa lenge, men dette er min første oppsetning der jeg holder på med teater. Jeg var med i oppsetningen av High School Musical, men da var jeg danser. Det er veldig morsomt å ha funnet noe jeg liker å holde på med, og samtidig ha muligheten til å leve meg litt ut av livet som Mathea.

– Tror du at du kommer til å satse videre på en karriere innen show business?

– Jeg vet ikke hva jeg kommer til å holde på med framover, men det blir nok kanskje noe innenfor dans og teater. Jeg kunne for eksempel tenke meg å gå på Musikk, dans og drama på videregående.

– Hva tenker familien og vennene dine om det at du spiller i musikalen?

– De er utrolig støttende og veldig forståelsesfulle. Pappa deler min interesse for musikk, og har vært en veldig god støttespiller.

– Hva er du opptatt av nå?

– Akkurat nå har jeg vært mest opptatt av å forberede meg til jeg skal begynne på ungdomsskolen, og så har jeg selvsagt vært opptatt av å jobbe med stykket.

– Hva betyr sommeren for deg?

– Sommeren betyr veldig mye fordi jeg får tid til å slappe av og være sammen med vennene mine.

– Hva og hvor er ditt optimale feriested?

– Det må vel bli et sted i Syden. Er usikker på akkurat hvor, men jeg er veldig glad i sol og varme.

– Hva har du gjort i sommer?

– Jeg var en tur i København sammen med mamma, og så var jeg på en telttur med ei venninne av meg. Bortsett fra det har jeg egentlig bare vært hjemme.

– Hva står helst på menyen i sommer?

– Jeg er veldig glad i enkel og lett mat. Det har også blitt en del grilling i sommer.

– Har du et spesielt minne du vil dele med leseren?

– Jeg kommer ikke på et spesielt minne, men er veldig glad i å oppleve nye steder.

– Hvor bader du helst?

– Er ikke så veldig glad i å bade i saltvann, men jeg elsker å bade i Nordbytjernet og annet ferskvann der det ikke er maneter.

– Beste sommersang?

– Det er vel alle glade sanger. Er veldig glad i sangen «Feels» av Katy Perry, men hva som er den beste er et vanskelig spørsmål å svare på.

– Første sommerjobb?

– Jeg skulle egentlig forsøkt å skaffe meg en sommerjobb i år, men fikk ikke tid til det. Man kan nesten si at det å jobbe med «Annie» har vært sommerjobben min i år.

– Hvilke kjent person ville du helst vært strandet på en øde øy med?

–Det er et vanskelig spørsmål. Jeg synes jo for eksempel at Leonardo DiCaprio er veldig flink, men ville kanskje gått for Jennifer Aniston.

Sju kjappe

Le­ser? Le­ser ikke mye om som­me­ren. I det sis­te har det blitt ma­nu­set til An­nie.  

Blir flau av? Når jeg det­ter. Det skjer ofte. 

Li­ker å spi­se? Er egentlig litt kresen, men spiser litt av hvert. Er glad i pizza.   

Redd for? Klovner.  

Er av­hen­gig av? Å ha folk jeg kan være med. 

God til å? Være positiv og imøtekommende. 

Drøm­mer om? Finne noe jeg liker å jobbe med, og ha et fint liv. 

Fakta

Navn: Mathea Wenger Aanerud  

Alder: 13 

Bosted: Jessheim 

Familie: En storebror, mamma og pappa.  

Interesser: Dans og teater  

Aktuell med: Hovedrollen i Romerikes Musikkteaterskoles oppsetning av musikalen Annie. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.