redaksjon@eub.no | 63922700 Sunddagene er i gang for fullt, og på formiddagen har de mange besøkende allerede fått med seg konserter, utstillinger og skateshow. I det nydelige været koste publikum seg i sommersola, med vakker sang og musikk fra den lokale MGP-junior deltakeren Jørgen Holst Larsen.

KLAR FOR MARCUS & MARTINUS

- Det var koselig å møte publikum i dag, og senere skal jeg nok ta turen til Skjoldnestangen for å se på Marcus og Martinus, forteller han. Deretter var det lokale skateboard-utøvere sin tur til å vise seg frem. Showprodusent og skate-entusiast Kjell Fiskerud fra Ullensaker, er initiativtaker bak den mobile skateparken som han har snekret selv, og sammen med norgesmestre i skateboard, Jan Henrik Kongstein og Henning Braaten, reiser han rundt for å vise frem den stadig mer populære idretten.

TRENER OFTE SAMMEN

To av dem som er hekta på skateboard er brødrene Kristian Hoelsæter (10) og Magnus Hoelsæter (12) fra Dal, som begge satte utfor i rampen lørdag formiddag.

- Vi trener hjemme på Dal på skolen og rundt omkring, og skater sammen så ofte vi kan. Sammen med Aleksander Ejersbo (10), også han fra Dal, imponerte de unge utøverne med halsbrekkende triks og luftige stunt.

- Vi er mange som driver med skateboard på Dal, så det er nok derfor vi blir flinke etter hvert. Det er gøy og trene sammen, forteller Ejersbo.

LES OGSÅ: Åpnet Sunddagene fredag

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.