- Folk møtte opp i hopetall. Kort sagt det var fullt hus, sier en meget godt fornøyd Else Granli i Nannestad sanitetsforening.

Butikkene ved Amfi Råholt viste klær fra Anni & Co, Souls, Cubus, Stormberg, Zizzy og Bogerud. Fra Sundet i Eidsvoll deltok Bjørgs Mote og fra Nannestad Frua i Laaven. Gullsmed Lars Elstad fra Nannestad viste smykker og bunadssølv fra egen stand. Konferansier var Else Granli og Boye Granli sørget for musikken.

- Vi takker alle som stilte opp, spesielt mannekengene og Rut Sollien og Karin Ottosen som sto for regien i opplegget med oppvisningen. Loddsalget ble også formidabelt og inntektene går i sin helhet til sanitetsforeningens mange viktige saker, blant annet integrering av innvandrerkvinner, sier Granli.

LES OGSÅ: Fikk penger til svømmeopplæring for innvandrerkvinner

Foreningen har også, i samarbeid med andre foreninger, ansvar for vedlikeholdet av sansehagen ved Nannestad sykehjem.

- Vi har også ei omsorg- og beredskapsgruppe og ei kvinnehelsegruppe som tar opp forskjellige temaer innenfor helse, sier Granli.

Hvert år serverer sanitetskvinnene frokost på skolene i bygda.

- Dette er veldig populært blant skolebarna, sier Granli.

Hun håper vi at det blir mange nye medlemmer i året som kommer.

- Vi trenger nye medlemmer, sier Granli.

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.