– Vi har alltid hatt piano i stua. Mamma har sunget en del, og farmor var artist på 50 og 60-tallet. Alle i familien holder på med musikk så det at jeg også begynte var vel uunngåelig, forklarer Sollie.

Den store artistdrømmen var nok mest tilstedeværende da hun var yngre, men musikken har alltid vært en svært viktig hobby for 22-åringen.

LES OGSÅ: Emma og Mathea er klare for hovedrollen i «Annie»

GIR UT MUSIKK FORTLØPENDE

I midten av august ga Sollie ut albumet «Even If», mot slutten av september kom singelen «Et ord», og planen er at en ny singel skal bli sluppet i løpet av en måned.

Selv om Sollie har gitt ut mye musikk i det siste, er artistkarrieren foreløpig bare en morsom hobby.

– Alle sangene fra albumet ble vel spilt inn for et og et halvt år siden. Det tar fort litt tid når jeg ikke jobber med musikken på fulltid, forklarer 22-åringen, som fullførte sykepleierutdanningen før sommeren.

Hun forsøker allikevel å promotere seg som artist, og kunne godt tenke seg noen spillejobber hvis muligheten byr seg.

FÅR GOD HJELP

Utgivelsen av musikken er imidlertid ikke et soloprosjekt. Hun skriver både melodier og tekster på egen hånd, men Jessheim-jenta har blant annet fått god hjelp fra Dennis Thornæs som produserte, miksa og mastra «Et ord»-singelen i studioet sitt i Nannestad.

– Jeg er veldig heldig som har gode venner som kan hjelpe meg. Uten dem hadde alt dette vært mye vanskeligere, og nesten helt umulig, forklarer Sollie.

– Akkurat nå gir jeg ut den musikken jeg gir ut, og så får det føre til det det fører til, legger hun til.Håpet er imidlertid at hun får muligheten til å fortsette med musikken en god stund framover.

KOMBINERER

Det er allikevel ikke bare musikken hun fokuserer på nå.

– Jeg forsøker å reise så mye som mulig, samtidig som jeg kombinerer det med jobb som sykepleier, musikken og andre hobbyer. Jeg gikk rett fra videregående og over til høyskole- utdannelse så jeg avventer litt med fast jobb, og forsøker å gjøre så mye som mulig av alt det jeg har hatt lyst til å gjøre, men ikke fikk gjort da jeg gikk på skolen, forklarer Sollie.

POPULÆRT I SUNDET: Både band og publikum står i kø for nystartede Eidsvoll Live

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.