Gerd Thoreid, alias GT-Sara, skal underholde på hyggekveld i Gullverket samfunnshus førstkommende søndag, 8. mars.

Over 90 år gamle Thoreid har i årtier underholdt med sang, gitarspill og frekke vitser, og gjennom plateinnspilling og flere fjernsyns-programmer er hun blitt kjent over hele landet. Nylig har det også kommet en autorisert biografi om den folkekjære artisten fra Dal, «GT-Sara i 90». Dette er andre gang hennes liv og virke blir fortalt i bokform.

Førstkommende søndag blir hun å høre i Gullverket Samfunnshus.

- Vi har satt oss som mål å få til et kulturarrangement hver vår og høst, forteller Solvor Lindskog i arrangementskomiteen for Gullverket Vel og Gullverket Samfunnshus.

- GT-Sara er en populær artist, og vi ser fram til at hun kommer. I tillegg til underholdningen, blir det pause med salg av kaffe, kaker, brus og pølser, og vi trekker en gevinst på inngangsbilletten, forteller hun.

LES OGSÅ: Hjemme hos GT-Sara

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.