- Det kommer til å bli fullt, sier ansvarlig for kundeinformasjonen på Jessheim storsenter, Nina Brenni.

Bare en gang før har det vært utsolgt på torget i Jessheim sentrum. Det var da Postgirobygget spilte i 2013.

ENDA HEFTIGERE

Også i 2013 var det rift om billettene på forhånd, men i år har forhåndssalget slått alle rekorder. Tirsdag morgen var det solgt over 1200 billetter til konsertene fredag kveld. Alt i alt er det plass til 2500 personer.

- Det er utrolig moro. Vi starter planleggingen av Jessheimdagene tidlig, og det er ingen selvfølge å treffe med programmet sju-åtte måneder i forkant. Men i år ser det ut til at vi har klart det. Det kommer til å bli fullt, spår Nina Brenni.

LES OGSÅ: - Nå er vi endelig i gang med Jessheimdagene

GOD MIKS

Senterleder Christin Brandt tror grunnen til det gode forhåndssalget er den gode miksen av artister, i tillegg til at CC Cowboys er aktuelle med albumet «Til det blir dag». Dette albumet er blitt godt mottatt, med gode anmeldelser og CC Cowboys har flere utsolgte konserter i sommer.

- Det er klart at CC Cowboys er det store trekkplasteret. Men når de i tillegg mikses med navn som Jane Doe, Violet Road og Slagerkameratene får det fredag kveld til å framstå som en fantastisk mulighet, tror Brandt.

STORE NAVN

Selv om det er fredag kveld som er den suverent mest populære, har Jessheimdagene flere store navn på lista. Det starter allerede i dag, onsdag, med Trond Granlund på torget. Torsdag er det klart for Knut Reiersrud og Billie Van. Lørdag kan skilte med navn som Kid Astray, Donkeyboy og «Silya and the sailors». Søndag spiller Idol-yndlingen Alejandro Fuentes.

- Det er en stor jobb å sette sammen programmet. Konsertene er en viktig del av Jessheimdagene, og det er avgjørende å få en så god miks som mulig, med noe som passer alle, sier Christin Brandt.

STARTER TIDLIG

Og det å ha noe for alle er selve grunnideen med Jessheimdagene.

- Vi ønsker å skape noe folk husker, noe folk syns er hyggelig og noe folk gjerne vil komme tilbake til. Det er viktig for oss å favne bredt, sier Christin Brandt.

For å få til det starter planleggingen av Jessheimdagene tidlig.

- Og det hadde blitt vanskeligere uten alle ildsjelene med erfaring og kunnskap. Vi er utrolig heldige som for eksempel har særdeles god kompetanse på hva som rører seg i musikkverdenen, sier Christin Brandt.

MARKED OG TIVOLI

I tillegg til konserter, er Jessheimdagene alt du forventer av en festival: Storgata blir gjort om til markedsgate, det blir tivoli og i løpet av uka arrangeres en rekke små og store begivenheter. Og det ser ut til at fredag kveld blir den største dagen av dem alle.

LES OGSÅ: Se bilder fra Jessheimdagene 2014

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.