• Ga publikum valuta for pengene. Åge Aleksandersen og Sambandet la turnéstarten sin til Eidsvoll og Skjoldnestangen – og det gjorde de med glans. Sjeldent har det vel vært mer liv i Sundet enn da trønderrockebandet spilte opp til fest. Både Aleksandersen og gutta i Sambandet ba på seg selv og ga publikum valuta for pengene, og litt til.

Med et flersifret antall billetter forhåndssolgt og godt kjente artister på scenen, lå alt til rette for en feststemt aften i Sundet lørdag – feststemt ble det, til de grader.

Stemningsfullt

Et publikum i strålende humør møtte Kurt Nilsen og bandet da de entret scenen.

Og da den glade bergenseren etter hvert tro til med flere velkjente låter, ble ikke stemninga noe dårligere på Skjoldnestangen.

– Vi musikere har mange følelser som må ut, og de kommer til uttrykk i balladene. Så her får dere kveldens ballade, sa Nilsen med glimt i øyet fra scenen.

Og «Remember me» så ut til å sette følelsene i sving hos flere. Publikum var heller ikke vanskelig å be da Nilsen bød opp til allsang.

Godt fornøyd med kvelden

– Kurt har absolutt vært veldig bra, og vi regner ikke med at Åge og Sambandet blir noe dårligere. Rockefoten er på, så vi gleder oss stort! sa en feststemt vennegjeng bestående av Jon Ola Lien, May-Elisabeth Fossum, Irene Myren, Bjørn Myren og Hege Rosøy. De var alle enige om at det er veldig ålreit at det skjer noe i bygda.

– Vi kan ikke sitte på gjerdet nå. Klart vi må være her i kveld, smiler Fossum.

Ekstra spent var kanskje trønderen i gjengen.

– Jeg har hørt mye på Åge opp igjennom oppveksten. Nå fikk jeg billetter av kona i gave, forteller Bjørn Myren.

Levde opp til forventningene

Og om ikke stemninga var på topp med Kurt Nilsen bak mikrofonen, var den i alle fall det da Åge Aleksandersen og Sambandet steg opp på scenen noe senere på kvelden. Flere hadde tatt rockefoten på og trønderrocken så ut til å slå an blant folkemassen.

Publikum kunne nok heller ikke bedt om en bedre start. Aleksandersen og Sambandet startet showet med «levva livet», og deretter gikk det kast i kast med flere kjente slagere til langt over midnatt.

– Frister med gjentakelse

Arrangøren anslår at det var litt i underkant av 2500 publikummere på plass. Og tross noen færre oppmøtte enn håpa, var de godt fornøyd med kvelden.

– Den har vært strålende! Det har virka som om publikum har storkost seg også, og det er jo målet, sier daglig leder Roar Halvorsen i Eidsvold Turn Fotball, og legger til at det frister med gjentakelse.

– Men vi får ta en evaluering på det senere. Det er uansett moro å ha fått til en kveld som denne her i Eidsvoll, avslutter han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.