• GLEDA SEG: Ekteparet Ellen og Per Skaret så fram til fredagens konsertkveld.

– ­Det er artig å få høre dem live. Det er greit å komme seg ut på Jessheimdagene, og det er en tradisjon at vi velger ut noen konserter vi kunne tenke oss å gå på, sier ekteparet Ellen og Per Skaret.

VARM VELKOMST

I det øyeblikket bandet entret scenen brøt jubelen løs for fullt, og musikerne hadde publikum med seg fra første akkord.

– Det er veldig stas å være tilbake på Jessheim i kveld, sa vokalist i Hellbillies, Aslag Haugen.

Han lovde publikum at bandet skulle spille mange av de gamle kjente og kjære låtene, men at noe av den nyeste musikken også ville stå på programmet.

MER FRA JESSHEIMDAGENE:

- Hva med ei fele?

Full fart og mye moro for liten og stor

Det meste handler om Jessheimdagene for Christin Brandt disse dagene

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.