Her synger en opplagt Amund Maarud seg inn i historiebøkene for Kreti & Pleti. Solokonserten var den første i de nyrenoverte lokalene.

- Vi har i hvert fall brukt 300.000-400.000 kroner på renoveringen, men det er det verdt, sier kulturbanksjef Christian Taalesen.

Lokalets nye drakt er blitt godt mottatt. Nå er scenen større, bedre og kan enkelt utvides. Puben er renovert, toalettfassilitene er kraftig oppgradert og i kjelleren har artistene og de som skal opptre fått sitt eget backstagelokale.

- Arrangementene er blitt meget godt mottatt, og vi følte det var nødvendig med en oppgradering her. Nå er vi klare for fortsettelsen. Vel 160 publikummere møtte opp til reåpningen, og Amund Maarud skuffet ingen. Han fikk riktignok ingen spellemannspris sist helg, men var i storform på scenen.

- Dette er en ganske heftig kveld. Jessheim har som ambisjon å bli en kulturby, og det lille stedet vi står i nå er en viktig byggekloss, et symbol og en påminnelse om det ansvaret vi som bor her har. Vi må bruke byen og vi må komme på konserter, sa Jessheim-mannen Øyvind Mo Larsen på scenen. Det ser virkelig ut til at publikum vil følge den oppfordringen.

LES OGSÅ: Alt fra Valentourettes til Per Heimly. Kulturbanken har fylt et kulturelt tomrom

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.