Hans Ludvig Fredheim er en av skaldene og er en allsidig kulturformidler som skriver tekster av mange slag. Disse fremfører han alene , eller sammen med Ronald Andersen og Kai Johansen. Disse tre utgjør da gruppa Tre Skalder. Sammen skriver de tekster, lager melodier, skriver fortellinger, gjøgler, synger, forteller, leser og lager opptredener som passer for de fleste.

Hans Ludvig Fredheim har flere bokutgivelser bak seg, og har gitt ut åtte cd-er sammen med visegruppa Villslusk.

Ronald Andersen synger og spiller gitar, og holder også kurs i hukommelsesteknikk. En mangfoldig kar. Tredjemann er Kai Johansen som spiller forskjellige gitarer i flere stilarter, og han synger både viser, country, folk og blues. Dette er et åpent arrangement.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.