Som del av vinterferietilbudet i Eidsvoll kommune skal det opprettes et lite stykke Svalbard ved Eidsvollsbygningen. Her kan både voksne og barn lære mer om isbjørnens rike, og hvis det er nok snø vil det også bli mulig å bygge isbjørn-skulpturer.

EIDSVOLL

«Isbjørnens riksforsamling» med aktiviteter som bygging av isbjørner, Eidsvollsbygningen. Fra lørdag 18. februar til søndag 26. februar. Stengt mandag 20. februar.

Fritidsklubb, Badet kulturtun/Søndre Samfund. Mandag, tirsdag og torsdag.

Skitur til Hurdal. Fra Rubis Eidsvoll, Hammerås og Råholthallen. Onsdag. Påmelding til innbyggertorget innen mandag 20. februar.

Kino, Panorama. Forestillinger ettermiddag og kveld, søndagene.

Husflid for barn på 1. til 7. trinn på Badeløkka. Mandag og tirsdag.

Malerkurs med kunstner Maria Gjul, Eidsvoll bibliotek. Mandag og tirsdag.

Bad med farget lys og musikk, Råholt bad, fredag.

LES OGSÅ: Her heises det samiske flagget på historisk grunn

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.