– Vi legger til rette for musikere og band som trenger en scene. Et sted hvor de kan spille med eget band eller i uformelle grupper, påpeker innehaver Olaf Dønnum.

Konseptet er startet av ham og eidsvollingene Svenn Grindvold, Gisle Røen Johansen, Geir Kjetil Finneide og Fredrik Sindsen – alle sammen erfarne og lokale musikere.

– Poenget er at vi er enige om at vi trenger en arena og den vil vi bidra til å skape, sier han om prosjektet de har døpt Eidsvoll Live.

FREDAGER

Barolo-kjelleren blir dermed en live-scene hver fredag.

– Dette blir et sted for å høre levende musikk og ha det fint med gode venner. Og ikke minst – møte og bli kjent med musikerkollegaer i bygda, sier han.

– Hva med alt utstyret?

– Vi har PA og noe utstyr som kan disponeres. Du trenger strengt tatt ikke ha med noe, unntatt instrumentet ditt eller trommestikkene. Vi legger ut ei utstyrsliste og svarer på tekniske spørsmål, men hvis noen vil ha med egen rigg er det selvsagt ok.

ønsker KONTAKT

– Hvem får lov til å spille her?

– Vi inviterer alle musikanter vi kjenner innen blues og rocksjangeren, men de må ha en relasjon til Eidsvoll. Minst én i bandet må bo i eller være fra bygda. Nå lufter vi interessen, og håper selvsagt på god respons. Med noen jammekvelder innimellom tror vi det alltid vil være noe som skjer i kjelleren vår på fredager. Vi setter vår lit til jungeltelegrafen for å skape mange hyggelige kvelder i høst og vinter.

– Hvilke budsjetter operer dere med?

– Dette er en frivillig satsing og kveldene er åpne for alle som vil komme. For band som ønsker honorar er det mulig å spille for døra. Da setter bandet en egen person der som blir ansvarlig for billettsalg. Vi foreslår en inngangspris fra 50–150 kroner per person. Nøkterne priser er nødvendig for at flest mulig skal ha råd til å komme. Erfaringsvis ser vi at noen heller ønsker en fin kveld med mange venner inne og har fri inngang, men alt dette er det bandene som bestemmer, sier Dønnum og oppfordrer musikanter og band til å sende informasjon om seg selv og når de kan komme for å spille.

– Hva er din rolle i dette?

– Eidsvoll Live er et felles prosjekt som vi fem står bak. Alt Lille Barolo gjør er å tilrettelegge og markedsføre kveldene – kostnadsfritt. En overordnet drøm er at vi kan samle alle band som deltar til en stor festival/konsert av noe slag. Men først vil vi skape denne felles arenaen i Eidsvoll hvor vi kan spille og ha det moro med musikk.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.