Lørdag 29. september kommer Helge Lien Trio til Eidsvoll-Jazz.

Trioen trollbinder publikum med komposisjoner som er lyriske, groovy, humoristiske og kraftfulle, men også med improviserte strekk og enkeltprestasjoner. De holder fast ved sitt unike musikkunivers, et bredt spekter av stemninger og uttrykk, hvor man i tillegg til jazz finner klare referanser til både folkemusikk, klassisk og samtidsmusikk.

Helge Lien Trio fikk Spellemannprisen 2008, og var også nominert i 2002 og 2011. De har turnert i Japan, Korea, Canada, Tyskland, Belgia, Russland, Luxembourg, Romania, Polen, Sverige og Danmark, samt gjestet de fleste norske jazzfestivaler. Lien mottok i 2008 Kongsberg Jazzfestivals Store Musikerpris og i 2007 Hansaprisen for sitt arbeid med dette ensemblet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.