To jenter fra Øvre Romerike er blant ti finalister som kjemper om å bli den nye frontfiguren til solariumkjeden Brun og blid det neste året.

Den nasjonale modellkonkurransen har vært arrangert åtte ganger og tre av vinnerne har kommet fra Romerike.

Finalen arrangeres i Bergen lørdag 2. juni og vinneren får inntil en halv million kroner og blir den nye frontfiguren til Brun og blid over hele landet det neste året.

Jessheim-Jente

Isabell Rodriguez har bodd på Jessheim i seks år. Hun er gift og jobber som vekter på Oslo Lufthavn Gardermoen.

– Om jeg får kjeft? Jeg får mye kjeft av passasjerer som skal gjennom sikkerhetskontrollen, men det er jeg vant til, smiler hun.

26-åringen har tidligere deltatt i dokumentaren «Say something» som har vært vist på SVT i Sverige og VG-TV i Norge. Dokumentaren handler om vold i hjemmet.

Modellerfaring

Sara Karim kommer fra Nannestad og har kanskje den største fordelen når den neste supermodellen til Brun og blid skal pekes ut. Hun er allerede modell og har erfaring med moteshow og catwalk.

– Klart det kan være en fordel, men jeg tar ikke seieren på forskudd. Det er mange sterke konkurrenter og jeg må forberede meg godt, sier 20-åringen.

Hun avslutter i disse dager videregående der hun har tatt linjen ambulansefag. Fra 20. august flytter hun til Bodø for å bli ambulanselærling.

– Jeg gleder meg veldig mye, og jeg er heldig som fikk lærlingeplass, selv om jeg må helt opp til Bodø, smiler hun.

Sara er halvt norsk og halvt kurdisk, og har ennå ikke funnet drømmeprinsen.

Stemt fram

Finalen i Brun og blid Modell arrangeres i år for niende gang. Tusenvis av jenter og gutter, kvinner og menn, har meldt seg på. Kandidatene er blitt stemt fram gjennom Facebook og SMS. I finalen er det en jury som bestemmer hvem som vinner.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.