Korpset har få medlemmer og har i vår hatt et prosjekt i musikktimene på 2. trinn. I konserten fikk elevene framført det de har jobbet med, samt vist fram aspiranter og hovedkorps.På kort tid har elevene lært to sanger, og det ble til og med en solist på kornett.

Prosjektet fikk 55.000 kroner fra Gjensidigestiftelsen – som kommer godt med til kjøp av plastinstrumenter og instruktør.

Siden korpset foreløpig ikke har noe treblås, kom to representanter fra Søndre Eidsvoll skolekorps og demonstrerte fløyte og klarinett. Og de hadde med en drillpike. Tom Ivar Brate fortalte at korpset vil utvide til janitsjarbesetning og at det vil få til flere prosjekter med andre aktører i bygda.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.