- Det kunne ha vært mange steder. Men vi fant stedet sammen og syntes det var veldig fint. Vi følte det hadde en egen aura. Vi tenkte nøye igjennom det å flytte ut på landet, vi ville komme oss ut av byen, oppsummerte Kurt Nilsen i et intervju med Nitimen på NRK P1 i forrige uke.

Han slapp nytt album 10. februar, og én av de nye låtene er «Amazing». Denne er uten tvil lagd som en kjærlighetserklæring til samboeren, Oda Rivrud.

De to flyttet, som EUB kunne fortelle i fjor sommer, til et idyllisk småbruk på Minnesund. I P1-intervjuet fortalte Nilsen at overgangen fra leilighet til småbruk på landet er stor.

- Vi har flyttet til bondelandet i et stort hus med mange rom og stor plass, flott hage og sykt mye arbeid. Jeg håper en vakker dag å kunne ha dyr der eller lage en golfbane, fastslår Nilsen.

Opptrer i lufta

I går og i dag opptrer Minnesund-karen faktisk på 30.000 fot i forbindelse med sitt nye album. Dette er også en del av SAS sitt konsept med å gi passasjerer musikalske opplevelser i form av «SAS Live Music». SAS har, sammen med Universal Music, arrangerte konserter om bord, i gate og lounge med til sammen tolv forskjellige artister. Nilsen holdt konserter i gatene og om bord på utvalgte SAS-avganger på destinasjonene Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger.

- Vi er veldig glade for å ha Kurt Nilsen, én av Norges kjæreste artister, om bord hos oss for å gi våre kunder en unik musikalsk opplevelse, sier markedssjef i SAS, Marianne Orderud, til EUB.

På intimkonsertene framførte Kurt Nilsen flere sanger fra sitt nye album.

- Jeg gleder meg masse til å reise med SAS til uken. Minikonserter på gates og om bord på enkelte flyginger. Dette er noe jeg ikke har gjort før og jeg ser virkelig fram til det, sa Kurt Nilsen til NRK da han ble intervjuet i forrige uke. Alle framføringene blir skreddersydd til å passe inn på de noe uvanlige arenaer og omgivelser på flyplassene og om bord i flyene.

LES OGSÅ: Kurt Nilsen og Åge Aleksandersen i konsert på Skjoldnestangen

Fått seg hund

I Nitimen-intervjuet fortalte Nilsen at de har fått et nytt familiemedlem på Minnesund. Det er golden retriever-valpen Lizzy.

- Hun er veldig snill og får mye oppmerksomhet.

Da Kurt Nilsen fredag var gjest hos Senkveld med Thomas og Harald på TV 2 snakket han også om sin nye tilværelse på småbruket på Minnesund.

- Vi prøver noe nytt, så på et småbruk og det kunne vært hvor som helst. Men vi reiste over, og det var fint vær den dagen. Det var litt tilfeldig at det ble Minnesund.

- Dere har ni mål tomt. Bor det en bonde i deg, lurte Harald Rønneberg.

- Jeg har fått meg en hund, og synes det er ganske mye bare det.

- Hva kan du bruke ni mål tomt til?

- Hvis jeg ikke skal ha dyr, kan det bli golfbane. Hullene kan ligge tett i tett. Da er det mulig å presse inn 18 hull. Vi får se. Vi har nettopp flyttet, men vi har en plan, smiler Kurt Nilsen.

LES OGSÅ: - Jeg ser ikke bort fra at vi er i ferd med å se en Kurt Nilsen-effekt her oppe

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.