- Woho, skal kvinnen ha sagt da hun fikk telefonen fra Hamar, ifølge en pressemelding fra Norsk Tipping.

- Dette var kjempemoro, sier kvinnen og ler godt. Kupongen ble kjøpt på Narvesen på Romerikssenteret. 

Kvinnen hadde fått med seg at Norsk Tipping skulle trekke ekstra mange Lotto-millionærer påskeaften, men hun hadde aldri trodd at hun skulle få telefonen selv.

54 millioner kroner

Lørdagens supertrekning-pott var på rekordstore 54 millioner kroner. Dette resulterte i at 51 spillere vant 1 million kroner hver og tre andelsbanker deler 3 millioner kroner.

De heldige ble trukket ut blant alle innleverte rekker etter forrige supertrekning som var 22. desember, ifølge Norsk Tipping.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.