En flott dag å fylle år på, sa lensmann Morten Huse som ledet barnetoget gjennom Storgata.

Årets barnetog på Jessheim går inn i historien som et av de største med mye barn i toget og publikum overalt.

En praktfull dag sørget for at Jessheims festgate ble fylt opp av glade barn fra skolene i og rundt Jessheim. Først i toget gikk lensmann Morten Huse, som fikk gleden av å lede byens festkledde barn i et fantastisk barnetog som til slutt endte opp på aldershjemmet på Gjestad.

LES OGSÅ: Stor folkefest på Jessheim. 17.-maitogene vekslet på Rådhusplassen

60 ÅR PÅ NASJONALDAGEN

Morten Huse som fylte 60 år på nasjonaldagen, hadde bare lovende ord å si om årets 17-mai-feiring.

- En flott dag å fylle år på, og et strålende vær for å feire nasjonaldagen.

- Det har vært flere tog og mer folk enn noen gang, mente han og strålte om kapp med ungene rundt ham.

- Det er ikke meldt om problemer av noen slag, og det er også fint å kunne få representere politiet på en dag som dette og bare være politi og synlig for publikum, avsluttet han.

LES OGSÅ: Høytidelig minnemarkering i Trandumskogen

GJØR HVERANDRE GLADE

Ulrikke Faråsen og Monja Sønsteng fra Døli skole holdt tale for dagen på Gjestad.

- Vi er glade for at Norge er et fritt land og at vi i dette landet er like viktige om vi er mann eller dame, kristen eller muslim, sa de. - Husk å gjøre hverandre glade, var jentenes avslutningsord til alle som var møtt fram og før det bar videre til lokale feiringer.

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.