• Annonse 09.10.1942
  • Annonse 12.10.1917

FOR 25 ÅR SIDEN

Rik på pant
Øyvind Andersen fra Kløfta har pantet seg rik på tomflasker. Han kjøper tomgodset billig i Norge og selger det dyrt i Sverige. Søta bror betaler nemlig fire kroner for hver 1,5 liters flaske. (03.10.1992).

Flyplasseffekt
- Ikke noe annet prosjekt vil ha en sånn sysselsettingseffekt som bygging av flyplassen på Gardermoen, sier samferdselsminister Kjell Opseth til EB/UB. (16.10.1992)

For 50 år siden

Flinta-byen
Lettbetonghus A/S ha nå endelig kommet i gang med byggingen like nedenfor Boug & Roslings fabrikk på Råholt. Etter hva vi får opplyst på byggeplassen i dag, skal det reises 13 boliger i høst. (11.10.1967).

Hyttefelt
Mellom 200 og 250 hytter skal bygges i Gullverket. Regulering av hytteområdet ved Garpen skal behandles i herredsstyret på møte neste mandag. (09.10.1967).

For 75 år siden

Arbeid for elever
Eidsvoll off. landsgymnas er no i full gang att etter onneferien då storparten av elevane i vel 14 dagar var i jordarbeid på heimstadene sine. (13.10.1942).

Allmenningsnytt
Arbeider ved Jønsjø sag er fortsatt med taktekking og forskjellige utbedringer. En ny stor og tidsmesig tømmerkoye med stald og vedskjul er påbegynt ved Røisivangen. (13.10.1942).

For 100 år siden

Søren, altså
Paa Mo i Nordre Odalen lever 5 karer, som utgjør 5 slegtsled fra tippoldefar til sønnesønns sønnesønn, og alle heter de Søren. (12.10.1917).

Binæringer
Eidsvoll binæringers utstilling i kommunelokalet fredag, lørdag og søndag var en meget vellykket tilstelning. Amtsgartner Olstad uttalte i sin kritikk over utstilling sin ubetingede ros. (12.10.1917).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.