Åpningen av Sund-dagene tydeliggjorde hva Eidsvoll har av talenter. Fredag opptrådte hiphop-duoen Heine & Mattis, rapperen Taz, og Markus Romedal. 50 publikummere benket seg foran scenen og fikk høre pop, rock, hiphop og reggae.

Romedal spilte klassikeren Hallelujah, og Red Hot Chili Peppers Under The Bridge på gitaren, Heine & Mattis dro til med egne låter om blant annet kjærlighet. Taz rappet på sin side om medmenneskelighet.

Vil satse på musikk Det var ikke første gangen Romedal sto på en scene.

- Jeg har sunget med Bjarne Brøndbo i DDE. I tillegg har jeg spilt litt rundt lokalt. Musikk er noe jeg selvfølgelig har lyst til å satse på, kanskje skaffe meg et navn innad i Norge i hvert fall, sier han.

LES OGSÅ: Fullt hus i Sundet i dag

Koselig i hjembygda

?Heine & Mattis var fornøyde med konserten, men ønsket likevel et enda større publikum.

- Det er koselig å opptre her i hjembygda, men det er litt lite folk her, sier Kopperud.

- Drømmen er å leve av dette. Det er derfor vi startet med å rappe på engelsk fordi da kan vi få folk i andre land til å høre på, sier han.

For Taz var opptredenen nesten et comeback.

- Det er lenge siden jeg har opptrådt generelt. Jeg har en god del nye låter som jeg har lyst til å vise. Det er viktig å vise at jeg kan forbedre meg, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.