Det sier primusmotor Vidar «Piters» Pettersen. Han har vært med å skreddersy festivalprogrammet til Råholtdagene ved Amfi Eidsvoll fredag og lørdag. Nå brygger alt opp til fest – og det ser ut til at værgudene spiller på lag.

– Arrangementet er utvidet til to fulle dager, og det blir fullt kjør fra fredag kveld til natt til søndag. Budsjettet er kraftig utvidet i år. Fjoråret var en prøveklut, og nå satser vi alt på folkefest, sier han.

Populære Staut

Fredag kveld står Staut på scenen. Alt er klart for folkefest.

– De trekker fulle hus overalt, og det er virkelig en grunn til det. De er populære, både blant 18-åringer og godt voksne folk. Her bør folk kjenne sin besøkelsestid. Det er bare å sikre seg en billett, smiler Pettersen.

Fat Fred & the Possumhunters & Supportband kommer også fredag. Lørdag blir det underholdning for hele familien med gratis arrangement.

– Det blir underholdning for barn, blant annet med barnerock gjennom Mikkel og Reverockerne. Lørdag blir det også markedsdager med boder utenfor kjøpesenteret, sier Pettersen.

I tillegg kommer Stian Carstensen, GT Sara, Soulchildren og det blir Trento-show. Lørdag kveld blir det Classic Rock Night med bandene The Real Mojos, Clearwaters og Glory Days.

Liv og røre på Råholt

– Det beste er selvsagt folkelivet og alt det fører med seg. Det er litt «brød & sirkus» her disse dagene, men det tror jeg de fleste liker, ikke minst ansatte i senteret. Det er i tillegg til festivalen, mange aktiviteter for barn, runderidning med hester, hoppeslott og leker. Det er flott at også de minste kan kose seg under Råholtdagene, sier Nina Kristengård, senterleder på Amfi Eidsvoll.

Hun mener Råholtdagene betyr liv og røre på Råholt, og at det skjer noe.

– Det setter folket pris på og er lojale og støtter opp om aktivitetene på senteret denne helgen. Vi kommer ikke heller ikke utenom Staut. Stor stas at de kommer til Råholt, sier Kristengård.

Hun skryter også uhemmet av idrettslagene Eidsvold IF og Bøn.

– De står på for sine klubber og er arrangører av selve konsertene. Måtte folk kjenne sin besøkelsestid så de tjener noen kroner på all den tid de legger ned, sier hun.

LES OGSÅ: Dæhlie kjøper seg opp, nå også på Råholt

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.