Fredag inviterte et av grunnlovsbygdas kor, Fresco, til konsert i Eidsvolls storstue Panorama.

Musikalmekka

Denne gangen var publikum lovet godbiter fra både scene og lerret og det fikk de til gangs.Hit på hit fra kjente musikaler kom som perler på en snor.

– Alt fra rock'n roll i «Grease» til vakre «Somewhere over the rainbow» Det er også nydelige duetter og gnistrende solonummer og ikke minst et Abba potpourri hvor det til tider var så mange forskjellige damestemmer at taket nesten løftet seg. En eminent "directeur", Bjørn Erik Gundersen, loset publikumet gjennom showet, sier Grete Findahl i koret.

Ny mulighet

Hun forteller at showet foregår stort sett for åpen scene og publikum får et innblikk i hva som foregår backstage i løpet av showet. Det hele ble ledet av dirigent Ludvik Kjærnes.

– For dem som ikke fikk med seg premieren byr det seg en ny mulighet til å få med seg showet onsdag 14. mars, opplyser Findahl.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.